tiistai 10. tammikuuta 2017

Vko 47 2016

Omat projektit

Ikkunakarmien sekä pokien maalausta

Meiltä löytyy aika kivan kokoinen halli, josta olen aiemmin puhunutkin. Puuseppä kamumme on valmistanut karmit ja pokat, asentanut sekä kitannut lasiruudut. Meidän tehtävänä on ollut maalata niin paljon kun omilta menoilta kerkeämme. Tässä projektissa on käytetty ainoastaan luonnollisia materiaaleja, eli pellavakittiä sekä maalia.











Iiiiiso halli! Kaukana vasemmalla näkyy myös avopuolisoni.











Kotona on kiva tehdä töitä, kun voi käyttää mukavia vaatteita.












 #iloinenpuuseppätyttö itse!
 

 








Vapaalla kädellä maalataan, lopuksi putsaillaan.



 

Kylpyhuone proggis

Aiemmin olin kertonut teille yhdestä kylpyhuoneesta (josta avopuolisoni yritti ottaa kaiken kunnian 😜). Pääsin viikonloppuna mukaan katsomaan työn edistystä.













Ovelta oikealle katsottuna. Tuohon nurkkaan on siis tulossa joko suihkukaappi tai seinään päin käännettävät suihkuovet. Itse valitsisin sellaiset lasiset ovet jotka saa tuonne seinään päin käännettyä. Hygieenisempi vaihtoehto.




Oven suulta, hieman oikealta vasempaan kasottuna näette yläkertaan johtavat raput, tai siis niiden alaosan. Tarkkuutta, kekseliäisyyttä vaativa projekti. Tahtoisin aina käyttää kaikkia nurkkia jotta neliöitä olisi käytössä mahdollisimman paljon, mutta välillä se ei vain kannata. Se vain ei toimi käytännössä. Tässä projektissahan me suljettiin osa tilasta rappujen alla, jotta saadaan tuo suihkuseinä käyttöön. 














 Ovelta vasemmalle katsottuna. 
Siinä näkyvät pöntön sekä käsialtaan paikat. 

 











Tässä näkyy lattia toisen kerran vesieristettynä



  

Viinikellari

  










Kävimme perjantai-iltana katselemassa mahdollista viinikellariprojektia. Juttelimme asiakkaitten kanssa, mittailimme hieman ja kotiin palattuamme alkoi kynä sauhuamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti